Despre noi

 

De mai bine de 25 de ani suntem mai mult decat un magazin de materiale de constructii, finisaje, bricolaj, gradinarit si amenajari. Noi suntem solutia perfecta atunci cand aveti nevoie de un partener dedicat planurilor voastre, indeplinind nevoile si asteptarile dvs. pentru orice proiect, de mici sau mari dimensiuni.

Indiferent de amploarea proiectului dvs. va punem la dispoziție solutii de amenajare complete, preturi imbatabile la un sortiment variat de produse si o gama extinsa de servicii profesionale care va vor ajuta sa duceti la bun sfarsit proiectul dumneavoastră de constructie sau amenajare.

In magazinul Erichman, dvs. ca si client, puteti gasi articole destinate instalatiilor sanitare, termice, electrice, de canalizare si gaz, materiale pentru constructii, materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, scule si unelte pentru diversele activitati intreprinse, echipamente de protectie, articole pentru gradinarit, mobilier pentru baie si bucatarie, gresie, faianta sau diverse produse pentru amenajarile in stil Do It Yourself (DIY), ideale pentru oricare incepator sau avansat.

Partenerilor nostri mesteri, constructori, distribuitori, redistribuitori, colaboratori, au la indemana solutiile optime si sprijinul constant de care au nevoie pentru a-si dezvolta afacerea si de a satisface exigentele propriilor clienti. Gama produselor magazinului este variata, depasind 20.000 de repere, provenind de la renumiti producatori din Romania sau din importuri, din tari precum Polonia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Germania, Israel, etc.

Erichman inseamna calitate

Dincolo de produsele disponibile in magazine, Erichman inseamna calitate in ceea ce priveste garantia produselor existente si/sau supuse vanzarii. Serviciile de calitate care completeaza cumparaturile clientilor in magazin sau pe paltforma online fac parte din investitia in mod constant a magazinului spre atingerea celor mai severe asteptari ale celor mai exigenti clienti.

Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de logistica, comunicare constanta cu clientul privind livrarile de produse, asistenta in alegerea celor mai bune produse sau livrare optima, orice vizita in magazin se poate transforma intr-o invitatie de a reveni oricand cu drag intr-un mediu pozitiv, vesel, prietenos si profesionist, ideal celor care vor sa intreprinda activitati de constructii sau de amanejari.

Echipa Erichman – oricand in ajutorul tau

Echipa noastra este formata din consultanti de vanzari bine pregatiti, cu o bogata experienta, gata sa ofere servicii de calitate, in cel mai scurt timp. Consultantii nostri din magazine analizeaza atent fiecare problema in parte si ofera solutii personalizate pentru toate nevoile voastre ca si clienti ai magazinului.

Alaturi de cele mai bune produse, aveti asigurata garantia calitatii serviciilor, precum si a suportului tehnic de care aveti nevoie. Consultantii nostri ofera maxima atentie nevoilor voastre si, de aceea, va asiguram ca alaturi de cele mai bune si performante produse, veti primi si cele mai bune servicii.

Colegii nostri de la achizitii se ocupa in mod constant de aprovizionarea raioanelor cu produse, negociind temeinic pretul acestora, pentru ca voi sa gasiti de fiecare data stocuri la produse, la cele mai avantajoase preturi.

Departamentul de logistica si livrari este in continua perfectionare, cautand mereu solutii inovative pentru a prelua fiecare comanda si a se asigura ca este livrata in deplina siguranta, mizand pe timpul redus de livrare si pe sprijinul oferit clientului in primirea produselor comandate.

Serviciul de relatii cu clienții este mereu la indemana voastra, oferindu-va cele mai noi informatii cu privire la cele mai noi produse de pe stoc, cantitatea acestora, livrare, pret sau oricare alte detalii legate de comenzi.

Cu o echipa numeroasa si bine pregatita, speram sa fim cea mai potrivita alegere pentru voi, ca si clienti, dar si pentru colaboratorii nostri de pretutindeni.

De ce sa alegi Erichman?

Pentru proiectele tale de mici sau mari dimensiuni, este bine sa alegi Erichman pentru ca:

  • Oferim garantia preturilor mici.  Aveti cele mai avantajoase preturi pentru produsele de care aveti nevoie oricand.

  • Oferim un sortiment variat de produse.  Cumparand de la/pe Erichman puteti fi siguri ca ati ales ceea ce va trebuie, fara niciun compromis.

  • Acordam o atentie deosebita pentru nevoile clientului. Consilierii nostri va stau in permanenta la dispozitie cu  explicatii clare, sfaturi competente si solutii optime pentru nevoile dvs.

  • Prezentam o gama extinsa de servicii.  Obiectivul nostru este sa devenim partenerul ideal al clientilor nostri in realizarea proiectelor lor de constructii si amenajari, gradinarit sau oricare alte proiecte independente de bricolaj.

  • Comunicare orientata catre client. Pentru noi este important sa mentinem o legatura stransa cu fiecare dintre clientii nostri. Fiecare client beneficiaza de un timp optim pentru consultanta in alegerea produselor, facilitand un proiect bine intocmit, fara a depăsi bugetul alocat, mizand de fiecare data pe cele mai exigente produse.

  • Calitate ridicata a produselor comercializate. Oferim in showroom-ul nostru doar produse si servicii de o calitate inalta, adaptate nevoilor pietei. Calitatea superioara a produselor noastre, precum si serviciile variate, ne pun mereu in valoare atunci cand este vorba despre ridicarea standardelor de calitate la un alt nivel, in ceea ce tine de produsele comercializate la noi.

  • Experienta vasta cu categoriile de clienti. I n cei peste 25 de ani de activitate, am acumulat o experienta vasta in domeniul materialelor de constructii si al bricolajelor, astfel incat sa ducem la bun sfarsit o serie de proiecte de constructii si amenajari, soldat cu un numar foarte mare de clienti multumiti. Alegandu-ne pe noi veti obtine garantia unei lucrari executate cu profesionalism si dedicare, folosind intotdeauna cele mai bune produse.

  • Consiliere gratuita – Oferim servicii de consiliere gratuita in ceea ce priveste obtinerea celor mai bune oferte de pret, pentru cele mai noi proiecte de renovare. Suntem mereu la dispozitia clientului nostru, oferindu-i chiar si posibilitati de creditare pe termen scurt sau lung, astfel incat sa isi permita achitarea produselor si a marfurilor, in perioada de timp precizata de acesta.

Obiectivul nostru este sa furnizam cele mai optime produse si servicii, care aduc un plus de valoare tuturor clientilor nostri, prin sprijinirea proiectelor de constructii ale acestora. De aceea, suntem in permanenta preocupati de a construi parteneriate solide bazate pe incredere, profesionalism, dedicare si o calitate ridicata a produselor si serviciilor promovate.