Amorsa perete acrilica interior - exterior, Acryl-putz GU40 5 L

Amorsa perete acrilica interior - exterior, Acryl-putz GU40 5 L

Cod produs: ZIN111853

Poate fi comandat

in limita stocului disponibil

vandut la buc

In magazin

Specificatii

ACRYL-PUTZ GU40 Grundul Polimeric Universal mărește aderența și asigură uscarea corespunzătoare a produselor de acoperire aplicate ulterior. Produsul previne trecerea prea rapidă a apei în suport. Pătrunde în suport, consolidând componentele cu rezistență slabă (nisipoase) ale acestuia. Conferă peliculei un aspect ușor satinat, transparent, permeabilă la vaporii de apă.
Consolidează și etanșează
Asigură aderență mai bună gleturilor de finisare și vopselelor
Egalizează gradul de absorbție și uniformizează suprafața-suport
Mărește randamentul vopselelor de suprafață
UTILIZARE: Grundul GU40 se recomandă să fie folosit înaintea aplicării maselor de șpaclu, vopselelor, adezivilor și a peliculelor de nivelare a plafoanelor, pereților și a pardoselilor din interiorul și exteriorul încăperilor.

Formula PolimericăACRYL-PUTZ® GU40 Grundul Polimeric Universal are în componența sa un sistem dublu de rășini ce leagă particulele neaderente ale suportului, consolidând structura acestuia.

Pătrunde adânc în suportACRYL-PUTZ GU40 Grundul Polimeric Universal oferă bune rezultate în cazul consolidării suporturilor cu grad mare de absorbție și rezistență foarte slabă, friabilă – din cărămizi, tencuieli uzuale de ciment, var, var-ciment, ipsos, plăci de gips-carton, beton, etc