Adera strato

Adera strato

Cod produs: ZIN107232

Poate fi comandat

in limita stocului disponibil

vandut la sac

In magazin

Specificatii

Tencuiala pentru interior MPI 25, de la Baumit, este un var pentru constructii, ciment, nisipuri de tencuiala si adaosuri.

Produsul este permeabil la vapori, are o buna absorbtie a vaporilor pentru reglarea nivelului de umiditate si mentinerea unui climat interior confortabil.
Suportul trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil, neted, cu capacitate portanta.

Aplicare Mortarul MPI 25 se poate prelucra si aplica cu masinile de tencuit obisnuite (PFTG5C, m-tec sau cu alte masini similare). Inaintea tencuirii trebuie aplicate la toate colturile si canturile, profile pentru muchii, care nu ruginesc.

In bai si in incaperile unde se vor aplica placaje ceramice se vor folosi profile de pontaj care se vor fixa cu ajutorul adezivului rapid Baumit SpeedFix care sa asigure o planitate buna a suprafetei. In masina de tencuit nu trebuie sa se gaseasca resturi de mortar de ipsos.

Dupa pregatirea suportului tencuiala va fi stropita cu masina la grosimea necesara dupa care se va netezi cu dreptarul “H”. Temperatura aerului si a stratului suport trebuie sa depaseasca +5°C in timpul procesului aplicarii si uscarii. Suprafetele tencuite proaspat se vor mentine umede timp de 2 zile. Nu se va face incalzirea directa a tencuielii.

La folosirea aparatelor de incalzit (mai ales cele cu gaz) se va face o aerisire diagonala.
Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data inscrisa pe ambalaj, la loc uscat, racoros, in ambalajul original, nedesfacut.

Tencuiala poate fi prelucrata manual sau mecanizat si se foloseste pentru interioare, inclusiv incaperi umede si incaperi industriale supuse umezelii, precum si șa sistemele de incalzire prin pereti.

Caracteristici:
Clasificarea conform standardului GP - CS II - W0 conform EN 998-2011.
Granulatia maxima 0,6 mm
Densitatea 1.500 kg/m³
Conductivitate termica (λ) 0,43 W/mK (valoare tabelara pentru P=50%)
Permeabilitate la vapori (μ) 5/20
Necesarul de apa aprox. 8 l/sac
Consum de material aprox. 14 kg/m²/1 cm grosime
Rezist. la compresiune (28 zile*) > 2,5 N/mm²
Absorbtia de apa W0
Grosimea de strat minima perete - 10 mm/strat; plafon - 8 mm/strat
Grosimea de strat maxima 25 mm/strat
Aderenta la suport >0,08 N/mm2